Michaelas stora häck. (Eng Sub)

Jon Olsson gästar avsnittet med sin trädgårdsexpertis.
Jens får också visa Mickis sin nya häcktrimmer.
Vi som gör den här resan heter Jens Byggmark och Michaela Byggmark Delér.

Vi skulle bli så glada om ni trycker prenumerera, gillar och kommenterar.
Har ni några andra tankar om vad vi måste bygga, ha i huset, olika lösningar så dra iväg en kommentar. Alltid spännande att höra hur ni tänker.
Hoppas ni gillar avsnittet. / Byggis & Mickis

Instagram @mdeler @jensbyggmark
Mickis blogg michaeladeler.elle.se​​
Mickis podcast Two of a kind

Husleverantör: www.anderstam.com @anderstam_fjallhus

English //
Jon Olsson appears in this episode with his garden expertise.
Jens also get´s to show Mickis his new garden tool.

We who are going through with this project are Jens Byggmark and Michaela Byggmark Delér.

We would be so happy if you press subscribe, like and comment.
Do you have any other thoughts about what we need to build, have in the house, different solutions, then leave a comment. Always exciting to hear how you think.
Hope you like the episode. / Byggis & Mickis

Instagram @mdeler @jensbyggmark
Mickis blog michaeladeler.elle.se​​
Mickis podcast Two of a kind

Kommentarer 

 1. Elise Moll

  Elise Moll

  5 dagar sedan

  Vi har två olika häckar med tuja brabant. Växer fort.. fylliga o som en mur! Ända nackdelen är att de vill ha massssor med vatten första tiden så man måste vattna varje/varannan dag. Sedan vill de ha rikligt med vatten hela tiden för att må bra, alltså sitter de i backen får de mer vatten. Sitter de i kruka eller ej i backen får de inte lika mycket o då måste man vattna. Lycka till!

 2. Mounira B

  Mounira B

  6 dagar sedan

  I noticed Leon still looks worried. at his age he doesn't talk except say like baby 2 months old "da da", he doesn't smile or rarely ... is he unhappy? I see in instagram Kids his age dance, laugh, crazy, cute, but Leon looks very shy , bored...amazing !

 3. marcky RD

  marcky RD

  6 dagar sedan

  your channel is for your country only with your language

 4. jochen95

  jochen95

  8 dagar sedan

  Förlåt men att åka till plantagen för att få ”experthjälp” där man hellre anställer gamla sekreterare och telefonförsäljare då man kan ge lägre lön än till utbildare florister & trädgårdsmästare är som att åka till apoteket när du brutit lårbenshalsen- vad fan vet dom?

 5. TJ Forman

  TJ Forman

  10 dagar sedan

  Try privet for hedge

 6. Erik Olsson

  Erik Olsson

  10 dagar sedan

  låt inte en häck bli för hög, ett tips bara. så förbannat jobbigt att klippa dom då =) Klipper runt 150 häckar varje vår och höst.

 7. GranDad Farming

  GranDad Farming

  10 dagar sedan

  Jodå, det är det ... frugan vill helrle ha en sådan där "maskin" än blommor ... :D

 8. Anna Ehlén

  Anna Ehlén

  11 dagar sedan

  Tips, åk till Zetas Trädgård i Kungens Kurva. Magiskt duktiga.

 9. P1NK M1NT

  P1NK M1NT

  11 dagar sedan

  haha titeln!

 10. Marika Ladan

  Marika Ladan

  12 dagar sedan

  Oh nej! Inte murgröna! Vi har precis rivit bort vår längst med fasaden och hela fasaden är förstörd.

 11. Malin Edlund

  Malin Edlund

  12 dagar sedan

  👍👍

 12. baabados

  baabados

  12 dagar sedan

  Om ni är inne på thujor och vill klippa dom i perfekta rader är det nog Brabant ni ska kolla på och inte Smaragd. Smaragd klipper man inte vanligvis så mycket mer än att puttsa dom lite och dom blir mer som inviduella träd. Brabant är mer vildvuxen och växer ihop och går att klippa till fyrkantiga häckar. Sen låter 20cm/år ganska lite. Mina har växt närmare 50cm per år så det går fort. Klipper man dom inte alls så blir dom betydligt högre än 2m också :) Sett thujor som fått växa helt fritt i 30 år och som är som träd... 5-6m höga.

 13. mark norris

  mark norris

  13 dagar sedan

  if i bullied my wife into using a dangerous power tool she would hit me over the head with it

 14. Isabelle Jaussi

  Isabelle Jaussi

  13 dagar sedan

  I do not understand any word, but the bonus content is amazing. 👌😜

 15. Philip Hallbäck

  Philip Hallbäck

  14 dagar sedan

  Haha. Absolut inte thuija, blir inte alls snyggt. Problemet med thuija är exempelvis skulle det blir något brunt, så försvinner det aldrig. Varför inte en rejäl bokhäck, avenbok eller likande.

  • Philip Hallbäck

   Philip Hallbäck

   12 dagar sedan

   @baabados påvisa istället motsatsen istället och kom inte med blaha? Alla i branschen är eniga, om du har lyckats så bör du kontakta samtliga och komma med din råd. För ingen annan har lyckats.

  • baabados

   baabados

   12 dagar sedan

   @Philip Hallbäck ja, men det är väl ett ypperligt exempel på varför man inte ska ta texter från internet och sen påstå att det är sanning. Jag har thujor som varit helt bruna och sett döda ut men sen helt återhämtat sig. Så den texten du har kopierat är uppenbarligen fel. Det är faktiskt lite fascinerande att du vill argumentera emot någons egna erfarenheter baserat på någon annans åsikter. Ska man göra det så får man ju åtminstone se till att det man kopierar är rätt

  • Philip Hallbäck

   Philip Hallbäck

   12 dagar sedan

   @baabados direkt stulet från internet. Så inte min text. Men sammanfattar precis vad jag sagt. Så sluta snacka i nattmössan. ”Bruna partier på tuja kommer aldrig att repa sig! Börjar med att säga detta direkt, eftersom det är ett stort problem med just tuja. Tänk på att tuja egentligen är en sumpmarksväxt - vill ha mycket mull och aldrig torka ut. (dock vill inte den inte stå blött, men gärna fuktigt och väldränerat). Därför är tuja inte enkel att få till en snygg frisk enhetlig häck av. Många väljer tuja för att den växer snabbt och är vintergrön, men risk finns att man får börja om med ny häcksort efter 5 år, eftersom man slarvat med plantering och etablering, och vattning under torrperioder och höstar. Eller så är platsen för torr och solig. Bruna barr kan vara tecken på vinterskador och/eller uttorkning, saltskador eller urinskador... Tuja inte tål salt. Skotta inte snö till områden intill tujor, om det tösalt eller vägsalt används. Men det kan även var tecken på svampsjukdomar. En av dessa heter Phytophthora lateralis (inget svenskt namn), och har hittat hit genom importerade tujor. Grenarna blir mörka/svartgrå, ofta en bit in på skotten. Angreppen börjar oftast nerifrån. Går inte att behandla, men man ska ta bort skadade partier direkt, och aldrig vattna barren, för att hindra spridning. Drabbade tujor kommer sannolikt att dö med tiden. Det kan också vara kvistdöd, Kabatina thujae, som också är en svampsjukdom. Vanligast på låga sorter av tuja. Ettåriga skott först bleka och sen gula/gyllenbruna och torkar in. Markant gräns mellan basen av det sjuka och det friska bakom. Sprids via vattenstänk -*undvik bevattning ovanifrån och klipp bort angripna delar och släng. Man kan se svarta småprickar, sporer, på döda kvistar (barken) efter ett tag, men oftast en insjunken brun ring först på de döende skotten. Finns ytterligare en svamp som går på tuja som heter Didymascella thujina. När jag ändå har fångat tujaintresserade läsare, vill jag uppmana att beskära sidorna och klippa topparna i tid!!! Tuja ska beskäras kontinuerligt på sidorna under uppväxten. Det går inte att klippa in sidorna kraftigt på en tuja i efterhand (förbi det gröna på sidogrenarna), eftersom den inte bryter nytt grönt på gammal brun ved (som t ex idegran gör). När man underhållsbeskär (april resp aug/sept) blir tujahäcken tätare och vackrare och man slipper en tokbred bred häck som inte går att åtgärda. Som designer vill jag att en häck skapar en lugn fond, en inramande enhet - låt oss slippa toblerone-siluett i topparna. ;)

  • baabados

   baabados

   12 dagar sedan

   Det stämmer inte. jag har haft bruna delar på thujor under tider när det varit väldig torka som sen återhämtat sig till100%. En thuja häck växer också mycket snabbare så vill man ha en hög häck fort är det också en fördel. Sen är dom ju vintergröna också så om man inte bara vill ha en häck halva året är det också ett plus. Sen hurvida det blir snyggt eller inte är ju bara en smaksak. Personligen tycker jag en välklippt thujahäck är väldigt fint. Många grannar har lövhäckar och det är också fint.. men bara halva året då.

 16. Grete M.

  Grete M.

  14 dagar sedan

  Jens is a lazy and narcisissistic husband. He is stronger, he could trim those bushes by himself , it is dangerous for a woman. So he uses sophisticated manipulative tactics to persuade his wife to do the job instead of himself. He shows serious signs of narcisisstic personality (NPD) and it is unhealthy relationship dynamics.

 17. Mikael Bergström

  Mikael Bergström

  14 dagar sedan

  Läs på om tuijan eller hur det nu stavas. Har hört om att när du kapar toppen så växer den bara sidledes sedan+att dom ska täckas över vintern. Bara vad jag har hört-men fakta finns ju att få tag på 🙂 bra växtval annars 🙂 Mickis har ju talang, om hon låter bli att kapa sig i benet vill säga 🙉😁👌

  • Vägen mot skilsmässan

   Vägen mot skilsmässan

   14 dagar sedan

   Ja så har vi förstått det också, alltså att den växer endast sidled om man kapar den på höjden. Vi har fått den massa andra bra tips också så får se vara det landar:)

 18. vuggie123

  vuggie123

  15 dagar sedan

  Next video in Eng with Swedish subtitles?

 19. Malte Lunde

  Malte Lunde

  15 dagar sedan

  Om man vill ha höga växter så är syrener jätte bra vi har de och på två år växte dom 2 meter

 20. PauL TerL

  PauL TerL

  15 dagar sedan

  Eng Sub ..??...😕

  • PauL TerL

   PauL TerL

   14 dagar sedan

   @Vägen mot skilsmässan It says Eng Sub, but there are just in Swedish. Is what I meant.

  • Vägen mot skilsmässan

   Vägen mot skilsmässan

   14 dagar sedan

   Should work?

 21. PauL TerL

  PauL TerL

  15 dagar sedan

  Eng Sub ..??...😕

 22. Rickard Franzén

  Rickard Franzén

  15 dagar sedan

  Vart kommer Jens glajor ifrån?

  • Vägen mot skilsmässan

   Vägen mot skilsmässan

   14 dagar sedan

   Lensway.se det är vanliga bågar som man sedan kan beställa som solglasögon. Riktigt bra faktiskt.

 23. Johanna Engman

  Johanna Engman

  16 dagar sedan

  Ni besökte ju Zetas. Mitt tips kvarstår att vända er till en riktig trädgårdshandlare. Förstår att ni vill ha billigt men ta råden från dom och köp sedan från typ Plantagen. Det ni vill ha nära uteplatsen och vill ha snyggt köp från en av de bättre handlarna. Tujor kan bli jättehöga, långt över 2 m.

  • Vägen mot skilsmässan

   Vägen mot skilsmässan

   14 dagar sedan

   Tack, kanske får bli att vi ändå tar in en trädgårdsarkitekt i slutändan som vi tar med till tomten.

 24. Betterwithzandii

  Betterwithzandii

  16 dagar sedan

  Thanks for English subs guys (albeit delayed 😅) really enjoy these vlogs. They’re great!

 25. Cecilia Berg

  Cecilia Berg

  16 dagar sedan

  Nu beror detta såklart på vilken häck ni väljer men undrar om det skulle fungera att göra så att rötterna skulle få markkontakt och kunna rota sig ner i marken och inte endast jorden i "krukan"... Tänkte om ni bygger en mur som är ihålig med själva krukkonstruktionen inuti, problemet blir ju upphöjningen som ni vill åt med insynsskyddet och för att ta bort lite trafikljud. Man kan ju lägga ett tätare nät längst ner så ej all jord trillar ner med som rötter orkar bryta igenom med tiden, på det viset skulle jag säga de flesta perenner mår allra bäst med åren, söker vatten djupare ner med rötterna, kräver ej jordförbättring och lika hård gödsling heller 😊

  • Vägen mot skilsmässan

   Vägen mot skilsmässan

   14 dagar sedan

   Väldigt bra fundering och tips.

 26. Dino Konakovic

  Dino Konakovic

  16 dagar sedan

  Vi bygger hus med och behöver snabbt insynsskydd. Ett lite tips som vi kom fram till är att om man vill ha fyrkanter så bör ni köpa thujor brabant. För smaragd är svår att få fyrkantig och tät. Bara ett tips! Tack för en grym vlogg.

  • Vägen mot skilsmässan

   Vägen mot skilsmässan

   14 dagar sedan

   Tack!

 27. Lilit Nadjarian

  Lilit Nadjarian

  16 dagar sedan

  Seems like everyone wants to be an influencer these days. I guess when you have a family member that’s making bank doing it, you want to do the same. 🤪 why not I guess…

 28. Anna Persson

  Anna Persson

  16 dagar sedan

  Vi körde på brabant. Växer snabbt och blir snabbare tät vilket gör att ni snabbare kan forma den som ni vill

  • Vägen mot skilsmässan

   Vägen mot skilsmässan

   14 dagar sedan

   Verkar luta mot brabant.

 29. Pieter Verboven

  Pieter Verboven

  16 dagar sedan

  Thanks so much for the English subs :) The idea for the garden wall with Thuja Occidentalis could work, but please note that these grow mainly in piramid shape. You could look into Cupressocyparis leylandii as an alternative. I have these in my own back garden as a wall and they grow very dense (and in height too) over time but don't plant them to close to each other (like with the Thuja) otherwise they will turn brown and ultimately die. Oh and you need to trim them at least once a year in all directions, be smart and wear pants and long sleeves cause you will regret if you don't (it itches bad)

 30. sharon mohammed

  sharon mohammed

  16 dagar sedan

  Whoo - hoo english subtitles ! from the GTA Ontario, Canada.

 31. Ludvig Olsson

  Ludvig Olsson

  16 dagar sedan

  Ni förtjänar mycket mer tittare, prenumeranter, likes och kommentarer! Blir lika glad varje gång ni släpper ny vlogg då jag följer er husbyggnation med spänning :) keep up the good work

 32. Foxie Dog

  Foxie Dog

  16 dagar sedan

  I planted cypress trees, they are great for privacy and grow 20 feet tall by 10- 15 feet wide in 5 years

  • Vägen mot skilsmässan

   Vägen mot skilsmässan

   16 dagar sedan

   Great tip!

 33. EbWi

  EbWi

  16 dagar sedan

  Uugh inte tuja, nyrik-vibe

  • EbWi

   EbWi

   16 dagar sedan

   @Vägen mot skilsmässan almhäck är fint, är ni inte lite rädda att det ser för fyrkantigt ut annars?

  • Vägen mot skilsmässan

   Vägen mot skilsmässan

   16 dagar sedan

   Okej, vilken häck andas gamla pengar?

 34. M M

  M M

  16 dagar sedan

  It is always precious to learn new languages

 35. M M

  M M

  16 dagar sedan

  I'm from Spain and I only understand English, but why not follow a channel that only gives off good feelings?

  • Vägen mot skilsmässan

   Vägen mot skilsmässan

   16 dagar sedan

   Now we are live with Eng sub :)

 36. Joakim S

  Joakim S

  16 dagar sedan

  Smärtsamt att se hur okunning killen på plantagen var, allt var typ gissningar och inte mycket av informationen stämde. Åk till Ösmo Plantshop istället :)

  • Vägen mot skilsmässan

   Vägen mot skilsmässan

   16 dagar sedan

   Ja kanske, men han var trevlig :) Har dom lite större träd i Ösmo?

 37. Alice Ström

  Alice Ström

  16 dagar sedan

  11:29 Jons dalmål slinker in 😂

  • Vägen mot skilsmässan

   Vägen mot skilsmässan

   16 dagar sedan

   Hehe

 38. Mr Wang

  Mr Wang

  17 dagar sedan

  Sätt en bergsbambu häck, växer snabbt och är mycket trevligare än thuja häck.

  • Mr Wang

   Mr Wang

   16 dagar sedan

   @Vägen mot skilsmässan thuja är mer formbar ja, men bambun går att få riktigt fin som häck också. Försökte länka här men blev bortplockad. Sök på plantagen om bergsbambu

  • Vägen mot skilsmässan

   Vägen mot skilsmässan

   16 dagar sedan

   Känns inte den lite spretigare?

 39. jensaxx

  jensaxx

  17 dagar sedan

  Från en Jens till en annan! Satsa på en vintergrön liguster. Den blir inte lika murrig och 70-talig. Den är tät och går att laborera med till perfektion.

  • Vägen mot skilsmässan

   Vägen mot skilsmässan

   16 dagar sedan

   Riktigt bra tips :)

 40. Caroline karlsson

  Caroline karlsson

  17 dagar sedan

  Mickis, jag går jääämt med röjsåg/kanttrimmer 🙌 det är askul och jag ser mina egna resultat. Som mannen absoluuuuuuuut inte ens kastar ett öga åt ✊

 41. Håkan Norlings

  Håkan Norlings

  17 dagar sedan

  Han på Plantagen hade ingen aning om vad han pratade om, kunskapen var 0!

  • Sunedosa

   Sunedosa

   11 dagar sedan

   Kasst av arbetsgivaren att sätta honom i den situationen, han borde ha fått bättre utbildning innan han förväntas hjälpa kunder.

 42. Jonas Persson

  Jonas Persson

  17 dagar sedan

  Vi har planterat 3st per meter och vattnar regelbundet med droppslang. Har sett de som planterat glesare och det har inte blivit någon höjdare. Sen kan det säkert variera lite från de olika sorterna.

  • Jonas Persson

   Jonas Persson

   17 dagar sedan

   Inte heller toppa dom förren de har nått den höjden du vill ha. Glömde skriva att det var tuja jag menade 🤪

 43. Maria

  Maria

  17 dagar sedan

  Hej! Kanske fråga hur stora rötter tujorna har/behöver... Och jämför det med "lådan" i muren. För om "lådan/hålet" är "för litet" så växer dom ju inte lika fort/blir så stora. Eller blir det hål hela vägen ända ner till marken inne i muren så rötterna kan gå under muren och bli stora där? (och växer deras rötter mest nedåt eller åt sidorna?) :) Och också kanske hur starka rötterna är på dom växterna, kommer murens väggar att hålla för rötterna när dom växer och blir stora eller kommer dom att spräcka muren? :) (Och sen som ngn sa, kolla om rötterna tål att vara inne i muren på vintern eller om dom fryser sönder eftersom det blir "ovan jord". :) )

 44. Jason Wood

  Jason Wood

  17 dagar sedan

  Watched but can't wait until the Eng Sub . Thanks

 45. jajaandersson

  jajaandersson

  17 dagar sedan

  Jag skulle älska att klippa häcken, det är ju jättetillfredsställande! Min dröm är liksom att ha en trimmer och lövblås hihi

 46. Nicola Pira

  Nicola Pira

  17 dagar sedan

  Miky I love🥰🥰🤣

 47. Stina Brooks

  Stina Brooks

  17 dagar sedan

  Jag köpte en Thujahäck om ca 40 m hos ett företag som specialiserar sig på det. Dom levererar och planterar mm. Tror det var thujor.se (men finns även andra).Perfekt resultat. #nöjd

 48. Tania Simon

  Tania Simon

  17 dagar sedan

  suddenly janni's sister's husband is so HOT! The hair and sunglasses are doing something.

  • hey ( ͡° ͜ʖ ͡°)

   hey ( ͡° ͜ʖ ͡°)

   13 dagar sedan

   He has a name you know! It's Jens!

 49. Maria Strömberg-Hedman

  Maria Strömberg-Hedman

  17 dagar sedan

  Rekommenderar att ta hjälp av trädgårdsarkitekt som ser helheten. Kan hjälpa med växter efter ens behov. Tex så vill man inte att allt blommar i maj utan man vill ha blomning från vår ända in i hösten. Växter i kruka klarar inte frosten så som växter satta i jord. Mycket att tänka på. 😅

 50. Peets Performance

  Peets Performance

  17 dagar sedan

  En bra jord och droppslang med vatten så kommer ni nå perfektion 😊☀️👍

 51. Austin & Emma

  Austin & Emma

  17 dagar sedan

  Nooooo

 52. Tommy Ohlsson

  Tommy Ohlsson

  17 dagar sedan

  #killgissning 😉

 53. Johnny Buss

  Johnny Buss

  17 dagar sedan

  Tuja är känsliga om/när man klipper toppen, då slutar dom att växa på höjden. Idegran har jag hört är en tåligare häckväxt.

 54. Don Diego de la Vega

  Don Diego de la Vega

  17 dagar sedan

  Älskar hur Mickis köper allt Jens killgissar :D

 55. 94kakan

  94kakan

  17 dagar sedan

  Nenene mickis de är ingen "killgrej" de kan absolut vi tjejer göra lika bra om inte bättre 👏🏻

 56. Jenny Arteaga

  Jenny Arteaga

  17 dagar sedan

  Om du klipper en Smaragd tuja på höjden slutar den att växa, den är jätte känslig och dör fort om man inte tar hand om den. Jag rekommenderar Idegran som är tålig, växer fortare och är tät. Våra klippte vi ner föra året och då va dom 7-8 meter höga. Idegran går bra att klippa som bollar eller fyrkanter.

 57. Tim Lundborg

  Tim Lundborg

  17 dagar sedan

  Tujor växer fort, bara första åren det är drygt. Sen kommer man tycka det är jobbigt när man behöver klipp de varje år xD

 58. Dollar Bill

  Dollar Bill

  17 dagar sedan

  Jon speaks so well in Swedish!! When did he learn it?

  • Saga Eriksson

   Saga Eriksson

   17 dagar sedan

   Jon is born and raised in Sweden and so is Janni, her sister and her sister's husband!

  • Jeroen Dutoix

   Jeroen Dutoix

   17 dagar sedan

   @Nokenify Not sponsored ofc

  • Nokenify

   Nokenify

   17 dagar sedan

   Skillshare, like everything else, of course!

  • Johnny Buss

   Johnny Buss

   17 dagar sedan

   😳 😂😂🤣😂😂!

  • Tim Lundborg

   Tim Lundborg

   17 dagar sedan

   🤨

 59. Mia Mildh

  Mia Mildh

  17 dagar sedan

  Tuijor kan bli fler meter ju, min mors tuija e rädan 4-5 m, o våra e över 3 meter. Dom växer fort på et år rädan. Ju mer man trimmar den ju tätare blir den. O tar du toppen av i nåt skäde o klipper in den i toppen, så växer den på brädden igen. Tuijan tål me -26, o tålig bra värme, o vatten gillar med. Sku den tårka ibland av vår solen o du int lakt sol täcknings överdrag net på den, så drar du ba me handen de torra bort, den bildar nya bladvärk sen tibaka på kvistana igen. Vi har tillome i krukor av boll tuijor, fast isolerat krukona innanför med husvägg isolering alvelit heter den väll, om int helt ute o cyklar då, att int röttena ska frysa i misstag, när i stora krukor, o dom växer som ogräs o bra. Men till stora tuijor måst man ha väldigt stora krukor så röttena får rumm, stora lådor hälst. Lycka ni me allt, de blir no nice, o vattna o gödsla e viktig, o kalka rik gjod vill vissa växter ha, o sand mull lukrig gjord, de beror på vilken växt frågan om, vilken gjord dom behöv o plats o vård, o vissa tål halv sol o hel sol, de hel filosfi bakom o lyckas me allt o läsa in sig vad funkar vart. O sku inget lyckas fast man gör sitt allt änligt boken, så ta jord prov, så ser du kväke halt o allt annat med, o då vet du vad e fel i jorden. O sen beronde på växt, så få bort skade djur om finns på dom, de ser du me ögat sen om är. Lycka till, blir no nice ❤️🙏🍀☺️👍

 60. Callie Masters

  Callie Masters

  17 dagar sedan

  Is this a really long commercial for PLANTAGEN? I feel like Leon, watching this without subtitles.

 61. Erik

  Erik

  17 dagar sedan

  Kul, men tycker ni ska vänta med att släppa tills engelska subsen är klara annars måste alla utländska prenumeranter gå in och vända när de får notisen, sen glömmer dom förmodligen att titta senare.

 62. Verstappen33Fan

  Verstappen33Fan

  17 dagar sedan

  Fan va härliga ni är att kolla på🤩 känns så äkta och genuint

 63. Christian Lundqvist

  Christian Lundqvist

  17 dagar sedan

  Älskar hur du Jens, säljer in häcktrimningen till Mickan! =D

 64. Annie Salomonsson

  Annie Salomonsson

  17 dagar sedan

  Klart det är en tjejgrej att klippa häcken 😀 Det är jättekul 😃

  • Karin L

   Karin L

   17 dagar sedan

   Håller verkligen med👍

 65. Christel Karlsson

  Christel Karlsson

  17 dagar sedan

  Sett på sistone att många sätter opoppade popcorn, ja vanliga popcorn 😃 Det blir som ett lite grövre väldigt grönt gräs 👍 Vet dock inte om det klarar en övervintring men man kan ju ha det i stora krukor och plocka in dem före frosten kanske 🤷🏼‍♀️

  • Erik

   Erik

   17 dagar sedan

   Det borde väl bli majs hoppas jag, som är en ettårig växt.

 66. Linda Jacobsson

  Linda Jacobsson

  17 dagar sedan

  Tänk på att allt som sätts i kruka eller plast baljor eller liknande kräver mer vatten än om de står naturligt i jorden.

 67. Mikael Silvander

  Mikael Silvander

  17 dagar sedan

  Vi planterade tuja 30cm för 2 år sedan, är ca 170-190cm idag.

  • Jimmy Olsson

   Jimmy Olsson

   16 dagar sedan

   @Mikael Silvander våra var 50cm och nu är de 2m+ på 3 år.

  • Mikael Silvander

   Mikael Silvander

   17 dagar sedan

   @Erik Sorry, 3 år sedan, lever fortfarande kvar som om det vore 2020. Tack för påminnelsen 🙏🏻

  • Erik

   Erik

   17 dagar sedan

   Det känns nästan orimligt.

 68. Snow Nikoro

  Snow Nikoro

  17 dagar sedan

  Please can't wait for English sub. I have subscribed because of Janni and Jon amazing videos.

  • Siddle diggins

   Siddle diggins

   17 dagar sedan

   Same😂 ig the plus side is we get to learn a little Swedish😂😂

 69. Daniel Jonsson

  Daniel Jonsson

  17 dagar sedan

  Vi planterade thuja brabant 80cm runt vårat hus förra våren, dom är ca 190cm nu. Dom växer snabbt om dom får mycket vatten.

  • Madeleine

   Madeleine

   17 dagar sedan

   Från vilket ställe köpte du?? 😊

 70. Anton Holm

  Anton Holm

  17 dagar sedan

  Titta på bok alt avenbok i mitt tycke mycket snyggare häckar och växer lika fort, har själv en Husqvarna häcksax fast med vinklat handtag klart en fördel när man ska klippa på sidan av häcken.

Nästa